Септември 21, 2019

Street gif

Се поставува нов систем за греење во Управната зграда на ЈП „Пазари“

Јули 08, 2019

Започна монтажата на нов систем за греење наменет за Управната зграда на ЈП „Пазари“ Битола. Склучен е договор за управната зграда, во вредност од 300.000 денари. На овој начин, раководството на Јавното претпријатие очекува во управната зграда на ова Јавно претпријатие веќе од оваа грејна сезона, да ги почувствува бенефитите во однос на економичност и заштита на животната средина.66184362 426793547906688 9185030661939920896 n

65885841 2266810823584422 7950775460432969728 n

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани