Август 23, 2019

Честитка за 11 Октомври од ЕЛЕМ и РЕК „Битола“

Октомври 10, 2018

ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Република Македонија им го честитаат 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ. .

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани