Ноември 13, 2018

Поради реконструкција на водоводна мрежа утре ќе има прекин на водоснабдувањето во неколку битолски населби

Ноември 06, 2018

Соопштение од ЈКП „Водовод“

Ве известуваме дека на ден 07.11. 2018 година (среда) од 09-14 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,   работи на  регионален  цевковод од средна зона, ќе има прекин на  водоснабдувањето во населбите;  „Брусничка“, „Брусничко-Лавчанска“, високиот дел од „Буковска населба“ населба „Недопирливи“, „Ремо“ , „Бадембалари“ и „Смилевски Баир“ (горниот дел) Улиците;  „Довлеџик“ „Паца Мирчева“, „Тодор Паница“, „АРМ “, „Младински Бригади“, „Димче Лахчански“, „Ружа Делчева“ , „Лавчански пат“, „Анести Пановски“ „Игњат Атанасовски“ како и дел од „Партизанска“ (од Бадо маркет нагоре).

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2017 АПЛА.мк. Сите права се задржани