Август 23, 2019

Соопштение од Здружение на пензионери за упис на огревно дрво

Јануари 17, 2019

Се известуваат (старосните, семејните и воените) пензионери членови на Здружението пензионери Битола дека почнувајќи од 21.01.2019г. заклучно со 23.01.2019г. (Понеделник, Вторник и Среда) од 10.00 до 15.00 часот ќе се врши запишување на огревно дрво (даб и бука) во просториите на месните заедници во Битола каде припаѓаат по лична карта и во селата Новаци, Могила, Бистрица, Цапари, Кукуречани, Добрушево и Буково..

 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани