Октомври 23, 2019

Демант од менаџерскиот тим на Клиничка болница Битола

Јануари 25, 2019

Демант на менаџерскиот тим на Клиничката болница од Битола на објавата на господинот Иван Чулаковски, претставник од советничката листа ПОИНАКУ. Соопштуваме дека денес е извршена промена на регулациониот притисочен вентил на пламеникот со подесување на издувни гасови од страна на овластен сервис од Скопје, Термоплан. Затоа многу краток период во текот на денот беше таква состојбата во нашата установа која, за жал беше искористена од одредени структури за ширење дезинформации. Напоменуваме, дека оваа болница се грижи за здравјето на битолчани затоа и го даваме овај демант бидејќи никој за ништо не смее да ја замајува битолската јавност најмалку со дезинформации околу здравјето на битолчани, а да се користи за свои лични цели.

Со почит, Клиничка болница- Битола

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани