Клиничката болница од Битола со нов телефонски број 047 243 411

Март 18, 2019

Клиничката болница од Битола ги известува пациентите и останатите граѓани дека нивниот досегашен број 047 251 211 е надвор од употреба. За секакви информации да се користи телефонскиот бројот 047 243 411.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани