Август 23, 2019

Каде да ги платите сметките и фактурите за потрошена вода од ЈКП„ВОДОВОД“

Јуни 06, 2019

Се известуваат граѓаните корисници на вода од ЈКП„ВОДОВОД“ Битола дека сметките и фактурите за потрошена вода можат да ги плаќаат покрај на пошта, благајната на ЈКП„ВОДОВОД“ Битола, интернет порталот за наплата на вода http://vodovodbt.mk и во следните Банки;

 

 • Стопанска банка АД Битола
 • Стопанска банка АД Скопје
 • Комерцијална Банка
 • НЛБ Банка
 • Прокредит Банка
 • Уни Банка
 • Шпархасе Банка
 • ТТК Банка
 • Централна кооперативна Банка
 • Халк Банка
 • Силк Роуд Банка

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани