Август 23, 2019

ЈКП „Водовод“ Битола- корисниците можат да го платaт заостанатиот долг на рати

Јуни 06, 2019

Ве известуваме  дека во периодот од 10.06. 2019 година до 10.07. 2019 година, нa корисниците на услугите на ЈКП „Водовод“ Битола кои имаат заостанат долг за вода и тоа; /по основ  на тужени, редовни сметки и фактури за сите физички и правни лица / им се дава можност да го платaт заостанатиот долг на рати.

 

Доколку должниците не се јават во наведениот временски период ке бидиме приморани постоечките тужби да ги доставиме до надлежните извршители, а исто така за заостанате неплатени сметки и фактури ке се  изготвуваат  нови тужби.

Раководниот тим  на ЈКП „Водовод“ Битола и во иднина ке се грижи за своите коминтенти/потрошувачи на вода/ преку превземање на мерки  кои ке бидат во интерес исклучиво на корисниците и граганите.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани