Соопштение ЈП „Стрежево“: Сезоната за наводнување е започната, строго забрането движење околу главниот канал и другите водоснабдителни објекти

Јуни 13, 2019

ЈП „Стрежево“ Битола им соопштува на сите граѓани дека сезоната за наводнување 2019 година е започната. Од тие причини во главниот канал и останатите објекти се пуштаат поголеми количини на вода, поради што СТРОГО СЕ ЗАБРАНУВА движење и задржување на граѓаните (минувачите) околу истите.

Сето ова е заради заштита на нивната безбедност и безбедноста на нивните најблиски.

Со почит, ЈП „Стрежево“-Битола

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани