Септември 21, 2019

Се реновираат скалите кај Здужението на пензионери во Битола

Јули 04, 2019

Здружението на пезнионери од Битола заедно со Здружението на инвалитски пензионери и инвалиди на трудот од Битола почна со реконструкција на влезните скали кон Здруженијата кои беа руинирани. Сега се става и пристапна рампа за употреба од страна на лицата со посебни потреби. За изведување на работата беа добиени пет понуди, а според најповолна цена од страна на комисијата беше прифатена фирмата „Евро инженеринг“ од Битола.  Согласно договорот со изведувачот, реконструктивните работи треба да завршат за еден месец. 

peznioo55

peznopp

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани