Известување од Клиничката болница: престануваат посебните мерки, од денес важи редовниот ред на работа болницата

Јули 24, 2019

Престануваат да важат посебните мерки за работа и превентива  дадени  по  препорака на министртството за здравство при прогласувањето  на епидемија на морбили на ниво на државата. Од денес важи редовниот ред на работа  во Клиничка Болница Битола, потврди за апла.мк поптпаролот  на Клиничка болница -Битола Сузана Конеска.

 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани