Октомври 23, 2019

ЈКП „Водовод“со апел- Граѓаните рационално да ја користат водата

Август 13, 2019

Поради високите температури и зголемената потрошувачка на вода се известуваат граѓаните на Општина Битола рационално да ја користат водата.

ЈКП "Водовод" во наредниот период ќе врши дополнителни контроли за утврдување на евентуална злоупотреба од енормна потрошувачка на вода за пиење од страна на несовесни потрошувачи.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани