„Водовод“ им дава можност на граѓаните долгот по основ на тужби да го плаќаат на рати

Ноември 26, 2019

ЈКП Водовод Битола ги известува граѓаните кои имаат долг по основ на тужби за неплатена вода и услуга, дека имаат можност да дојдат во нашите простории до 31.12. 2019 година како би го регулирале начинот на плаќање на долгот на рати.

Во спротивно ќе бидеме принудени тужбите да ги процесуираме  до извршителите, со што корисниците на вода би биле изложени на  дополнителни трошоци.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани