Водовод, Нискоградба и Пазари ја честитаат Нова година

Јануари 01, 2020

Јавните претпријатија Водовод, Нискоградба и Пазари на своите вработени, граѓаните на Битола и на Република Северна Македонија им посакува среќна Нова година! 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани