Соопштенија

Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на своите сограѓани им го честитаат празникот 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ. 
ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Република Македонија им го честитаат 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ. .
ЈКП„Водовод“ – Битола им соопштува на сите правни и физички лица корисници на услугите на ЈКП„Водовод“-Битола дека од понеделник  01.10.2018 година работното време ќе биде од 07:30 до 15:30 часот.
Поради изведување на градежни работи   на ул. „Св. Климент Охридски“ во Битола ( на потегот од ул. „Солунаска“ до ул. „Партизанска“),  на ден 22/23 септември 2018 година  ќе  има прекин во водоснабдувањето…
Врз основа на Основниот договор за изградба на фекална канализација на улицата „Ѓорги Наумов“ –Лавчански пат кој го има склучено КЈП „Нискоградба “-Битола со Општина Битола , а врз основа…
Поради изведување на градежни работи   (промена на атмосферска и фекална канализациона мрежа) од страна на ЈКП „Ниско Градба“ Битола, на ул. „Св. Климент Охридски“ во Битола ( на потегот од…
Почитувани сограѓани, Од мое лично име и од името на Советот на Општина Новаци , дозволете ми на сите граѓани да им го честитам 8-ми септември – Денот на незавиноста…
ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Република Македонија им го честитаат 8 Септември, Денот на независноста. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани