Соопштенија

ФОД ДООЕЛ - Новаци  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
ЈП „Комуналец„- Битола  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
ЈП „Водовод„- Битола  на сите граѓани  им ги  честита  Новогодишните и Божиќните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Општина Новаци  и градоначалникот Љубе Кузмановски на сите граѓани и  им ги  честитаат    Новогодишните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Електрани на Македонија Подружница РЕК Битола  на сите граѓани  им ги  честитаат  Новогодишните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на сите граѓани  им ги  честитаат  Новогодишните празници со желби за добро здравје, среќа и успех во Новата 2019 година 
Со цел да се избегнат ситуациите од минатите години кога дел од пензионерите го имаа платено огревното дрво, а го добиваа со доцнење, Здружението на пензионери од Битола со нова…
Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови – корисници на старосна, семејна и воена пензија дека започнува упис на млечни производи:   1.Кравји кашкавал штека (околу 3.0…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани