Соопштенија

Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на своите сограѓани им го честитаат празникот 8 Декември, Денот посветен на Свети Климент Охридски кога се слави делото на овој оригинален писател…
 Ве известуваме дека на ден 25.11. 2018 година (недела) од 10-17 часот поради реконструкција на водоводна мрежа, работи на  регионален цевковод,ќе има прекин на водоснабдувањето во селата:  Кравари, Оптичари, Породин,  Егри, Кременица,…
Ве известуваме дека на ден 11.11. 2018 година (недела) од 10-16 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,  работи на  регионален цевковод,   ќе има прекин на  водоснабдувањето во селата: Кравари, Оптичари,  Егри,…
  Врз основа на Основниот договор за изработка на колектор за фекални отпадни води за Бегова чешма ( од Шумски фенери до Шаторот) кој го има склучено КЈП „Нискоградба“ Битола…
Соопштение од ЈКП „Водовод“ Ве известуваме дека на ден 07.11. 2018 година (среда) од 09-14 часот поради реконструкција на водоводна мрежа,   работи на  регионален  цевковод од средна зона, ќе има…
ЕЛЕМ и РЕК „Битола“ на своите вработени и сите граѓани на Битола им го честитаат 4-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Битола.
За организираниот коктел по повод прославата 90 години Водовод – Битола, кој ќе се одржи на 26.10. 2018 година во ресторанот „Вила Виста“, се известуваат пензионираните работници од ЈКП „Водовод“…
Вработените од Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола на своите сограѓани им го честитаат празникот 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани