За организираниот коктел по повод прославата 90 години Водовод – Битола, кој ќе се одржи на 26.10. 2018 година во ресторанот „Вила Виста“, се известуваат пензионираните работници од ЈКП „Водовод“ Битола дека ќе има организиран превоз.

Тргнувањето ќе биде од пред Спортската Сала на ден (петок) 26.10. 2018 година во 15 часот и во 15 часот и 30 минути.

          

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани