Webp.net gifmaker

На Битола не и оди со фонтаните

Октомври 14, 2017
Фонтаната кај споменикот Филип Втори во Битола Фонтаната кај споменикот Филип Втори во Битола

Битола нема среќа со фонтаните. Старите ги уриваат, а новоизградените ја поплавуваат околината

2

Фонтаната кај споменикот  Филип Втори , на плоштадот Магнолија, тече од сите страни.

3

 

Наоколу фонтаната има вирчиња, а водата се слева и по Широк Сокак

thumbnail

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани