Август 23, 2019

Street gif

„Комуналец“ започна со кастрење и уредување на дрворедите низ градот

Февруари 05, 2019

ЈКП „Комуналец“ од денеска започна со кастрење и уредување на дрворедите низ градот . Напочеток се работеше на улицата Васко Карангелевски.

ko 1

ko 3

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани