Август 23, 2019

Street gif

ЈП „Комуналец“ ги чисти улиците низ градот од сметот и наносите од земја после топењето на снегот

Февруари 07, 2019

Работници на ЈКП „Комуналец“ денеска ги чистеа улиците во централното градско подрачје од наносите на земја и остатоците од сметот после топењето на снегот. Не само коловозите подетално се чистеа и пешачките патеки на повеќе улици низ градот, како и позициите каде се поставени контејнерите.

 komunalex v

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани