Street gif

Порибена Акумулацијата „Стрежево“

Април 13, 2019

Порибена е Акумулацијата „Стрежево“, а на порибувањето присуствуваа членови на спортско рекреативниот клуб „Рибар 2011“ од Скопје, вработени во ЈП „Стрежево“, инспектор од државниот инспекторат за земјоделство, шумарство и водостопанство како и други спортски риболовци.
Директорот на ЈП „Стрежево“ Менде Граматковски најави дека во следниот период ќе има уште порибувања со цел зголемување на рибниот фонд во Акумулацијата.56980711 535084747017739 2885097401519964160 n

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани