Август 23, 2019

Street gif

Новото битолско кафе нека биде мети си со Класнето (видео)

Април 19, 2019

Место неделно кафе на Широк Сокак, засукајте ракави и право в Касарна. Збирно место во 10 часот кај ресторан Аурум. Акцијата што ја иницираа професорката по англиски јазик Марија Магдалена Петковска Микаровска заедно со учениците од втора шест од Средното медицинско училиште, продолжува. Решени се да ја исчистат таканаречената елитна населба Златен рид од диви депонии и расфрлено ѓубре.  

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани