Август 23, 2019

Street gif

Ставена во функција дисперзирана канцеларија на Министерството за земјоделие во Општина Новаци

Април 23, 2019

Од 22 април во Општина Новаци во функција е ставена дисперзираната канцеларија на подрачното Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство во Битола. Од 22 до 30 април сите земјоделци од Општина Новаци можат да го извршат пријавувањето на субвенциите. Пријавувањата ќе го врашат лично со лична карта или член на земјоделско стопанство секој работен ден од 8 до 16 часот во дисперзираната канцеларија која се наоѓа на прв кат. Стручните лица вработени во МЗШВ ПЕ Битола ќе им стојат на располагање на сите земјоделци за било каква помош и дополнителни информации. Пријавувањето на субвенциите ќе трае до 30 мај 2019 година, информираат од канцеларијата во Општина Новаци.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани