Август 18, 2019

Street gif

Наташа Петровска-Стадионот „Под Тумбе кафе“ се гради според предвидената динамика од договорот

Мај 09, 2019

-Изградбата на стадионот се одвива со активности и динамика онака како што е предвидено со договорот, не можам сега да ви одговорам по техничките спецификации, меѓутоа како што истакнав во минатиот период најголем дел од активностите и средствата се точно од оваа локална самоуправа, сега, да кажам спроведени. Како ќе се одвиваат  тие активности во иднина ќе видиме, но она што општина Битола го има укажано досега до изведувачот е дека треба да се придржува до договорот, како што е предвидено по него,  вели Петровска.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани