Webp.net gifmaker

Поради дождот екипи на ЈКП Нискоградба со превентивни интервенции на терен

Мај 13, 2019

Поради обилните врнежи од  дожд кои денеска го зафатија нашето подрачје екипи на ЈКП Нискоградба-Битола  интервенираа на канализационата мрежа, на чистење на сливници и решетки.

-Во текот на денешниот ден интервенирано е на улиците „Иво Лола Рибар“ ,ул.„ 9-та“ со чистење на канал, Новиот Пазар, улиците „Методи Патче“,„Елпида Караманди“, „4-ти Ноември“, кај Домот  за доенчиња, улиците „Васко Карангелевски“, „Тодор Паница“,„Игњат Атанасовски“, „Страшо Пинџур“... Остануваме во служба на граѓаните и понатаму будно ќе јас следиме ситуацијата на терен, велат од ЈКП Нискоградба –Битола.

nisko 5

nisko 4

nisko 3

nisko 2

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани