Септември 21, 2019

Street gif

Погледнете како изгледа Наколец по невремето

Јули 11, 2019

Низ вистински хорор поминаа и жителите на село Наколец, каде откорнати се бандери, искинати електрични жици, испаѓани керамиди од покривите на куќите, оштетен е дури и покривот од помошните објекти на црквата, а на едно место дрво се струполило врз куќа. 

66509664 2052338388407361 1959626404152737792 n

66775130 2341982329403157 2733899352811503616 n

66319373 384597268859719 5627479890266685440 n

66503724 842703586101378 7193324794866040832 n

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани