Webp.net gifmaker

Морски свет го разубави Детското одделение во Битолската болницата

Август 12, 2019

Во детското оделение при КБ Битола реазлизиран е уште еден проект на Ротаракт Широк Сокак. Се работи за реновирање, разубавување на просториите во ова одделение. 

Направено е цртање на ѕидните површини, a ќе прави и санација на подните површини и поставување нови плочки на подот. 

 

Вредноста на овој зафат во Клиничката Болница Битола, е во износ од 3000 евра, помогнато финансиски од СН Осигурителен брокер и СН Финансиидет

дет 34

(Фото: Директорот на Клиничката болница Д-р Зоран Лазаров на претставниците од Ротаракт Широк Сокак им додели благодарница за несебично пружената помош) 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани