Webp.net gifmaker

Нов кабинет за градежно-геодетската струка во СОУ “Таки Даскало“- Битола

Септември 09, 2019

Во СОУ “Таки Даскало“- Битола, подготвен е нов кабинет за градежно-геодетската струка, кој ќе биде промовиран утре во 12.30 часот.

Од училиштето информираат дека кабинетот е комплетно реновиран и опремен со најсовремена компјутерска опрема и софтвер, како и со најсовремени нагледни средства.  

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани