Webp.net gifmaker

Социјалдемократот Горан Козаров е новиот регионален координатор за петтата изборна единица

Септември 10, 2019

Социјалдемократот Горан Козаров, актуелниот директор на ЈКП Водовод“ -Битола е новиот регионален координатор на петтата изборна единица на СДСМ. Извршниот одбор на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија на својата втора седница на крајот на август годинава, донесе одлука за избор на регионални координатори и за  изборна единица 5 се одлучи да го именува токму Козаров. Претходно на оваа позиција беше Александар Цуцуловски.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани