Webp.net gifmaker

Со инвестиција од 250 илјади евра Градскиот пазар во Битола ќе добие нови настрешници, тезги, канализација, водовод и партерно уредување

Ноември 09, 2019

Објавен е тендерот за поставување на настрешници во Градскиот пазар во Битола. Ќе биде покриен делот каде се продава бижутерија, ќе бидат поставени нови тезги, нова канализација и водовод, ново партерно уредување, вели директорот на ЈП Пазари-Битола Владе Атанасовски.

Според Атанасовски вкупна инвестиција е 250.000 евра, средства добиени од Општина Битола и Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделието.

73304034 1022739674743683 5676043227216478208 o

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани