Webp.net gifmaker

Општина Могила повторно дел од програмата „Европа за граѓаните“

Јануари 21, 2020

Општина Могила е повторно дел од програмата “Европа за граѓаните “ преку проектот “Европските градови за зајакнување на културниот дијалог и борба против дискриминацијата кон мигрантите и малцинствата“. Проектот ќе биде реализиран во периодот од 22-ри до 24-ти Јануари во Ријека, Република Хрватска, како европски главен град на културата за 2020 година.

На овој настан 15 земји заеднички ќе го започнат основањето на оваа мрежа за соработка. Општина Могила како дел од проектот со свој претставник ќе учествува на овој настан.
Intercultural-Dialogue_Event_Rijeka_Press-release

« Нов лик и подобри услови за работа, после една деценија се бојадиса внатрешноста на Горната гимназија Општина Могила гради мултифункционалeн објект во Ивањевци »

Related items

back to top

banner

esm KASHKAVALI 300x250SIRENJA 300x250

40 godini strezevo reklama.jpg Ljupcokjp niskogradba pveb

Muzej baner 336komunalec logo

fodtehnicko

biblioteka

jppazari

grne

image 0 02 05 07dc1b1f9e8af4c83ccb8b4fc98e1ed05c250e91d37d9fd271e98d1f5ccf3528 V

vodovod logo