Webp.net gifmaker

Денес

Со цел да се поттикне учеството на учениците во училишниот живот, да се подобри животот во училишната заедница и да се поттикне демокртската клима се организира Ден посветен на граѓанското…
АД Електрани на Северна Македонија е избрана за најдобар понудувач на електрична енергија од страна на универзалниот снабдувач ЕВН Хоум.
              Зајакнување на демократската клима во училиштето,поттикнување на  одговорноста кај учениците за состојбите и условите во училиштето и заедницат, како и зајакнување на  нивната…
НУУБ „Св. Климент Охридски“  - Битола во соработка со пчеларското здружение „Нектар “од Битола организираат промоција на „Пчеларски календар“ од авторите проф. д-р Александар Узунов од Факултет за земјоделски науки…
Претставата „Жени“, документарен театарски проект по текстови на жени болни од рак, во режија на Софија Ристевска Петрушева, продолжува да ја полни салата во „Интимен театар“ во Битола. Ова е…
Дебати за антикорупција, и за активна борба против корупцијата,  работилница –Имам  право да го кажам своето мислење, квиз –Правата на децата и нивните обврски, спортски натпревар-Играта е мој свет– Имаме…
Општина Могила, започна реконструкцијата и рехабилитацијата на регионалниот патен правец кој ги поврзува населените места Могила и Радобор. „Со реконструкцијата на овој регионален патен правец се подобрува безбедноста во сообраќајот…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани