Webp.net gifmaker

Денес

Владината одлука од вчерашната 57-ма седница за враќање на работа од Први јуни не важи за хронично болните и за родителите кои имаат деца на возраст до 10 години, или…
Протокол за отворање и работа на угостителските објекти за исхрана утврдува дека работното време е ограничено од 08:00 часот до 22:00 часот, и се дозволува работа само на отворените делови…
По повод 60 годишниот јубилеј, детската градинка „Естреја Овадија Мара“, и денеска сподели видео со кое ги претстави вложувањата  и новините во работењето  на оваа установа.  Поради вонредната состојба, ЈОУДГ…
Учениците и наставниците од гимнзијата „Јоспи Броз Тито“  од Битола, во вонредни услови  го одбележаа својот патрон празник 25 Мај-Дено  на младоста. Погледнете го видеото кое го изработија во согласност…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани