Street gif

Поставени клупи и жардиниери на пешачката зона покрај Драгор

Април 11, 2019

Поставени се клупи и жардиниери на пешачката патека од Ленски мост до местото каде што беше некогашна „Хигиена“. Оваа урбана опрема им овозможува на минувачите да можат да седнат и да уживаат во старата чаршија. Само за жал, се уште има несовесни возачи кои со автомобили велгуваат во зоната и се паркираат иако тоа не е дозволено. .

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани