Webp.net gifmaker

Реновиран влезот пред Здружението на пензионери во Битола

Август 12, 2019

Здружението на пезнионери од Битола заедно со Здружението на инвалитски пензионери и инвалиди на трудот од Битола ја завршија реконструкцијата на влезните скали кои водат кон просториите на Здруженијата. Новиот влез сега е пофукционален, има и пристапна рампа, па на пензионерите им се создадоа услови за непречено и побезбедно вршење на обврските и комуникација со Здруженијата.скали 2

скали3

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани