Webp.net gifmaker

Рано утрово голем дел од Битола без струја

Ноември 08, 2019

Во текот на ноќта и рано утрово голем дел од Битола остана без струја. Уште пред пет часот без електрично напојување беа населбите Баир, Ушици, Бела чешма, Јени маале, центарот на градот и други делови. Струја имаше во Карпош и на излезот од Битола кај Железничката и Автобуската станица. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани