Webp.net gifmaker

Првото бебе во Новата година во Битола е чупе

Јануари 01, 2020
Фото Евгенија во новогодишно руво ( фотографијата е од Клинички центар Битола) Фото Евгенија во новогодишно руво ( фотографијата е од Клинички центар Битола)

Првото бебе што се роди во Битола во Новата 2020 година е женско. Кога првото новородено е женско се верува дека годината ќе биде плодна и беиќетна! Евгенија се роди спонтано, само пет минути по полноќ.evgenija

.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани