Webp.net gifmaker

Превентивни мерки-Забранети посетите во Клиничката болница во Битола

Февруари 26, 2020

По насоките на Министерството за здравство, поради сезоната на грип како и актуелните состојби со корона вирусот посетите во Клиничка болница Битола се забранети од четврток 27.02.2020 година..

Влегувањето во болницата е дозволено само за редовни прегледи закажани со упат на мој термин, а сите итни прегледи и ургентни состојби ќе се одвиваат тековно преку Одделението за ургентна медицина.

Од Клиничката болница упатуваат молба до граѓаните за разбирање бидејќи ова е превентивна мерка во интерес на сите.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани