Webp.net gifmaker

По течението на Ротинска Река (фото и видео)

Март 22, 2020

Ги споделуваме овие фотографии  од наш читател, кој за да ги испочитува препораките граѓаните да не се групираат повеќе од 5 лица,  сам пешачеше по течението на Ротинска Река.

{YouTube}
.be{/YouTube}

 

Но, дел од оваа природна убавина се и дивите животни, па трагите од мечка на надморска височина од 1600 метри, беше причина овој љубител на природата да се врати дома.

Сепак за сите нас,  низ фоотографии и видео,  го пренсеува будењето на природата во март на Пелистер 
 
0000
 
0001
 
0002
 
0003
 
0004
 
0005
 
0006
 
0007
 
0008
 
0009

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани