Webp.net gifmaker

СЕ ВРШИ ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО КОЛЕКТИВНИТЕ ЗГРАДИ

Март 24, 2020

Јавните претпријатија вршат дезинфекција на станбени единици низ градот, соопшти градоначалничката Наташа Петровска преку својот фб профил.

Во денешната акција беа опфатени населбите Карпош, Кланица, Стрелиште и Стара болница. По изготвен акциски план, со оваа активност ќе продолжи и понатаму , како една од превентивните мерки.ЗГРАДА 2

ЗГРАДА 3

ЗГРАДА 4

ЗГРАДА

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани