Ноември 14, 2018

Битола го празнува Божиќ

Јануари 06, 2018

Со утрински литургии по црквите, денес започнува празнувањето на Божиќ, празник посветен на раѓањето на Исус Христос. Верниците денес се поздравуваат со зборовите „Христос се роди“, а се одговара: „Вистина се роди“.  .

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2017 АПЛА.мк. Сите права се задржани