Февруари 21, 2019
Ноќеска еден час по полноќ, засега непознати сторители, го запалија автомобилот  на прилепскиот новинар Зоран Милошески од порталот Публикум. Возилото било паркирано во гаража, но тоа не било пречка насилниците да си ја остварат целта. Автомобилот  е целосно уништен, а счучајот е пријавен во полиција.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани