Webp.net gifmaker

Директно

Снегот ја побели Битола, давајќи ѝ посебна драж за време на големите верски празници кои престојат.   .

sneg

sneg 3

sneg 4

sneg 5

sneg 6

sneg 7

sneg 10

sneg 11

sneg 17

sneg 18

sneg 19

sneg 20

sneg8

sneg9

sneg12

sneg13

sneg16

Започна со работа првото лизгалиште во Битола.

Првото бебе што се роди во Битола во Новата 2020 година е женско. Кога првото новородено е женско се верува дека годината ќе биде плодна и беиќетна! Евгенија се роди спонтано, само пет минути по полноќ.evgenija

.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани