Webp.net gifmaker

Вандали ги откорнале билбордите во спортското катче во Градското шеталиште

Ноември 04, 2018

Вандали ги откорнале металните билборди во Градското шеталиште во Битола, под Спортската сала,  каде стојат  насоки од Агенцијата за спорт и млади  како да се користат поставените спортски справи и реквизити. Еден од билбордите е сосема откорнат и отуѓен, додека другиот е соборен на земја и оставен.

Граѓаните кои утрово биле на прошетка во градскиот парк беа згрозени од ваквата глетка  и бараат од полицијата да ги открие вандали кои во неколку наврати само оваа година дивееја низ Градското шеталиште. 

received 709727886077170

received 198982994334211

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани