Street gif

БУЛУК КОЗИ ПАСАТ НИЗ КАСАРНАТА

Ноември 07, 2018

Булук кози слободно пуштени да пасат без придружба на козар и тоа пред зградата Јури во поранешнара Касарна, фотографираше денес читател на нашиот портал Апла.мк и ни ги испрати фотографиите до редакцијата. Козите пасат во Касарната, населба која е во изградба и се најавуваше како елитна. Читателот вели дека го изеле посаденото зеленило и покрај повеќето жалби упатени од жителите до надлежните служби да се спречи испаша на добиток во урбаниот дел од касарната. 

45539048 520667938405491 2397608399991734272 n

45658213 256836881687635 2410285240779014144 n

45723591 2178162695835233 5309162048435781632 n

 

Related items

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани