Септември 21, 2019

Street gif

Кој каде стигнал паркирал

Јуни 24, 2019

Возила паркирани на пешачки премин, паркирани на двете страни од улицата, возила оставени среде улица, ваква е состојбата денеска  во центарот  на градот додека рампите на определените паркинзи се кренати, и во овој преоден период од речиси две недели паркирањето во градот ќе биде бесплатно.

 

Пешаците гласно коментираат -каде е сообраќајната полиција?

par 3

par 2

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани