Јануари 20, 2019

Некој пресекол столбови за улично осветлување во Нова Битола

Декември 16, 2017

Станари од зградите со број 15 и 17 на улицата „Игњат Атанасовски“ реагираат дека некој ги пресекол столбовите за улично осветлување. Тие јавно прашуваат зошто  се пресечени столбовите  и кој им ја затворил улицата со рампа. Велат дека во овој дел од населбата во Нова Битола владее сообраќаен хаос.image 0 02 05 c7a4f07b222a780ec7679e11c1ff10f0e9c8d57fad3b1dcf0f467b133a1f2834 V Дел од улицата „Игњат Атанасовски“ во мрак

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани