Јануари 20, 2019

Некој пресекол столбови за улично осветлување во Нова Битола

Декември 16, 2017

Станари од зградите со број 15 и 17 на улицата „Игњат Атанасовски“ реагираат дека некој ги пресекол столбовите со улично осветлување. Тие јавно прашуваат зошто  се пресечени столбовите  и кој им ја затворил улицата со рампа. Велат дека во овој дел од населбата во Нова Битола владее сообраќаен хаос. 

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани