Webp.net gifmaker

Се сруши покривот на некогашниот Дом на млади во битолското село Бистрица, објект кој е прилепен до подрачното основно училиште „Крсте Петков Мисирков“ . Дел од гредите и ќерамидите  пропаднале во внатрешноста, најверојатно поради тежината на снегот што врнеше минатата  недела, врнежите од дожд и големата количина на влага врз целиот објект.

Сега родители на ученици реагираат  и стравуваат од рушевините, поради безбедноста на нивните деца.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2019 АПЛА.мк. Сите права се задржани